Over Styled by Tarena

Vroeger begon het thuis met wat kleurtjes en verf en op de basisschool kladde ik al mijn schriftjes vol. Mijn creativiteit kon ik later kwijt tijdens de opleiding tot Grafisch vormgever. Hier heb ik geleerd om schetsen en concepten te realiseren tot beelden op de computer. Tijdens mijn opleiding heb ik leren werken met de programma’s Illustrator, Photoshop en Indesign en door mijn stageperiodes heb ik hier veel ervaring mee opgedaan. Na mijn opleiding wilde ik graag nog verder leren en besloot ik de opleiding Communicatie te volgen. Deze opleiding sluit erg mooi aan op mijn vorige opleiding. Door deze combinatie is mijn bedrijf geboren en ben ik breed inzetbaar voor verschillende soorten reclame opdrachten.

Ik maak verschillende soorten reclame, in allerlei soorten en maten. Op Instagram (@styledbytarena) blog ik vooral veel over mode en promoot ik verschillende items van (kleding)winkels en/of webshops. Ondertussen heb ik hier al 12,8 duizend volgers! Daarnaast ontwerp ik verschillende reclame-uitingen zoals logo’s, posters, advertenties, flyers en visitekaartjes en schrijf ik ook teksten. Kortom: met mijn bedrijf ben ik inzetbaar voor alle soorten reclame die u maar wenst!

 

Advertenties