De Zeeuwze logo

Logo's

Het nieuwe logo van de Zeeuwze


Toen Rachelle Verhage, de bedenker van de Zeeuwze, bij me op visite kwam vroeg ze of ik een logo zou willen ontwerpen voor de Zeeuwze. En dat deed ik natuurlijk met plezier! 

De Zeeuwze laat Zeeland zien door hun ogen door het schrijven van blogs, artikelen, interviews en het maken van filmpjes. Ze hebben maar liefst 4.879 volgers op Facebook! Een aanrader om te volgen om alles te weten te komen en up to date te blijven over Zeeland. 

Het nieuwe logo mocht een beetje speels maar het belangrijkste was dat het herkenbaar is. Daarom heb ik in het logo 2 herkenbare punten op een speelse manier verwerkt. Had jij ze al gezien?

Oude Facebook profielfoto


 1) De kleur. De groenblauwe kleur werd al gehanteerd als huisstijlkleur. Zij gebruikten deze kleur met ‘de Zeeuwze’ erop als profielfoto op Facebook.

Intro filmpjes


2) Het lettertype. In het begin van elk filmpje/vlog die zij plaatsen zie je een introfilmpje waarin ‘de echte Zeeuwze meisjes’ wordt getekend. Aangezien veel mensen dachten dat dit het logo was, is er gekozen voor soortgelijke lettertypes.

Op nieuwjaarsdag hebben zij het nieuwe logo met trots gepresenteerd op Facebook. Heb jij hem ook voorbij zien komen? 

Mocht u ook interesse hebben in een logo ontwerp, of is uw logo toe aan vernieuwing? Twijfel dan niet en neem contact met mij op. 

2 gedachtes over “De Zeeuwze logo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s