HZ CO/CE Projectweek 2016

Geen categorie

In november vond de HZ Projectweek plaats. Studenten kregen voor deze week de keus om verschillende lezingen, workshops, bedrijfsopdrachten en excursies bij te wonen. De studenten van de opleidingen Communicatie en Commerciële Economie verdiepten zich in het onderwerp beleveniseconomie.

Schermafbeelding 2016-12-12 om 10.43.32.png

Voorafgaand had ik een poster ontworpen. De studenten mochten meedenken over eventuele workshops in het kader van beleveniseconomie en hier hun ideeën opschrijven. En om alles in hetzelfde thema te houden, had ik het prikbord idee ook aangehouden voor het informatieboekje. Blader hieronder door het boekje heen:


Ook lag hij in het rek op school zelf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s