Fotografie

Fotografie

Tijdens mijn mbo-opleiding kregen wij wel eens fotografie opdrachten en mocht ik met de spiegelreflexcamera op pad. Dit was wel erg leuk dus ik kocht mijn eigen eerste spiegelreflexcamera van mijn verjaardagscenten. Fotografie is sindsdien een hobby van mij. Ik kijk altijd om me heen, op zoek naar mooie beelden en momenten om vast te leggen. En wanneer ik mijn camera niet bij heb, is de camera van mijn iPhone nog een optie (tenzij mijn geheugen weer eens vol zit). Het meeste gedeelte van een vakantie of feestje zie ik vaak door de lens van mijn camera.

Foto’s zijn op beeld vastgelegde momenten, dierbare herinneringen die worden vereeuwigd. Het mooiste van fotografie vind ik dat mensen je foto’s waarderen omdat het voor hen betekenisvol is.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s