Nail Studio Diamant

Fashion

DSC_0522

Voorheen liet ik vaak mijn nagels doen bij Zuidplein in Rotterdam. Aangezien ik in Zeeland woon plakten we er gewoon een middagje shoppen aan vast. Ik begon met acrylnagels maar ongeveer een half jaar geleden ben ik overgestapt naar gelnagels. Ik merkte al snel dat ik dit veel fijner vond. Nu heb ik dan eindelijk een adresje gevonden in Vlissingen, een stukje dichter bij huis! En natuurlijk heb ik dit adresje voor jullie uitgetest.

Ik had een afspraak gemaakt met Elena, de eigenaresse van Nail Studio Diamant. Ze is 28, bijna 29 jaar jong en komt uit Rusland. Ze tekent graag en vanaf haar 14e is ze al gek van nagels! Daarom maakt zij graag mensen blij met mooie nagels.

Ze zet alleen gelnagels en geen acrylnagels. Dit komt omdat bij het zetten van acrylnagels er veel chemische geurtjes in de lucht hangen. En gelnagels zien er een stuk natuurlijker uit vind ik zelf. De nagelstudio is te vinden in het pand van Tattoo Ser  in Vlissingen. Bij binnenkomst zie je meteen de nagelontwerpen op de toonbank staan. De nagelstudio is een aparte kamer naast het tatoeëer gedeelte met hiertussen een glazen wand waardoor je af en toe mee kan gluren bij de buren.

DSC_0511

Eerst worden je nagels helemaal schoongemaakt, zo nodig kortgeknipt, gevijld en je nagelriemen naar achter geduwd. Ook worden de nagels vetvrij gemaakt zodat de gel goed kan hechten.

DSC_0524

Om de nagels te verlengen wordt er gebruik gemaakt van sjablonen. Je kan op het sjabloon kiezen hoe lang je je nagels wilt hebben.

DSC_0521

De gel wordt in verschillende lagen aangebracht. Steeds zodra er een laagje op zit leg je je hand weer terug onder het UV-licht zodat de gel kan uitharden. Zodra alle laagjes erop zitten, worden de nagels in de gewenste vorm gevijld en wordt er een basislaag aangebracht om kleur aan te brengen.

DSC_0545

Tijd voor kleurtjes! Ze heeft een hele collectie aan allerlei kleuren, glittertjes, steentjes en ontwerpen zoals vlinders en andere zelfgemaakte ontwerpen.

DSC_0531

Ik kreeg een mix van wit, goud en steentjes. Eerst werd de witte gellak aangebracht, waarna dit ook uit moet harden onder de lamp. Hierna werd het gouden kleurtje aangebracht en als laatst de steentjes.

DSC_0535

Hier boven zie je het resultaat, ik ben er super blij mee! Elena werkt professioneel en erg precies. Normaal waren mijn nagels na het zetten altijd erg gevoelig en deed het stoten van mijn nagels al pijn, maar daar heb ik dit keer helemaal geen last van. Ik ben zeer tevreden!

Een afspraak maken? Stuur haar een berichtje via Facebook of bel 06 48 68 53 86.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s