Paul’s Boutique

Fashion

  
Een paar maanden geleden kreeg ik mijn eerste Paul’s Boutique tas opgestuurd! Een zwarte leren handtas met een luipaardprintje, ook zat er een afneembare schouderband bij. De tassen zijn prachtige eyecatchers en helemaal van deze tijd. Ze zijn regelmatig te spotten in de afleveringen van GTST en tegenwoordig ook bijna overal verkrijgbaar, o.a bij Duifhuizen. Van mijn vriend heb ik pas een Paul’s Boutiqe tas en portemonnee gehad voor mijn verjaardag (cadeautip voor de mannen) maar er staan er nog wel een paar op mijn verlanglijst! Ik kan niet wachten om mijn collectie uit te breiden. 

 
        

2 gedachtes over “Paul’s Boutique

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s